Arbejdsområder

Under Arbejdsområder kan du læse lidt om hvilke områder Kølemanden opererer i. Du kan både få hjælp til køb, montage og service af varmepumper, jordvarmepumper og klimaanlæg, uanset om du er privat person eller en virksomhed. 

Kølemanden hjælper ligeledes gerne virksomheder med deres køle- og fryserum – både salg, installation og service.

Arbejdsområder hos Kølemanden indeholder også en større udlejningsafdeling, hvor du både finder diverse trailere og toiletvogne med og uden tank, tillige med et stor udvalg af festmaskiner og deslige til alle de festerne du eller din virksomhed holder gennem tiden. 

En varmepumpe overfører energien fra luften udenfor eller jorden til opvarmning af en bolig eller til brugsvandet. Med en varmepumpe opnår du eller virksomheden et langt mindre energiforbrug end ved andre varmeanlæg og man kan desuden spare helt op til 60 % på varmeregningen.

En jordvarmepumpe bruger energi fra solen, der ligger i det øverste jordlag på din grund, til at opvarme dit hus med. Selve jordvarmepumpen består af en varmepumpe og en slange indeholdende frostvæske, der er gravet ned i jorden. Jordslangen opsamler jordens varme og transporterer den via jordvarmepumpen ind i dit hus, hvor du kan bruge den til opvarmning og varmt vand.

Hos Kølemanden leveres og installeres nye funktionsdygtige klimaanlæg til både private hjem, butikslokaler og kontorer. Dermed sikres et sundt indeklima både privat og på arbejdspladsen.

Ved enhver montageopgave inden for kølerum og frostrum lægges vægt på at skabe den løsning, som passer præcist til kundens ønsker og behov. Indenfor de rammer der er, kan der skabes de mest optimale løsninger, der giver de bedste forudsætninger for en fortsat effektiv drift i virksomheden.

Serverrum kræver meget køling, da mange servere samlet genererer enormt meget varme. Kølemanden hjælper gerne med at etablere de mest optimale løsninger for virksomheders serverrum, således serverne kan fungere bedst muligt.

I et køretøj med aircondition eller klimaanlæg, er det en god ide at få det tjekket og renset mindst hvert andet år. Gerne én gang om året. I løbet af et år kan op til 10% af anlæggets kølemiddel og kompressorolie trænge ud gennem samlinger og pakninger, hvorved køleeffekten bliver ringere og ringere. 

Kølemanden udfører serviceeftersyn på alle typer køle- og klimaanlæg, herunder anlæg til industrikøling, vandkøling, køling af serverrum, klimaanlæg, aircondition, køle- og fryserum samt varmepumper. Både i private boliger, sommerhuse og i erhvervsvirksomheder.

Kølemanden har også en udlejningsafdeling

Kølemanden udlejer alt til din næste fest, virksomhedens arrangementer eller …

Kølemanden udlejer trailere i alle afskygninger – både badmobiler, frysetrailere, wc-vogne etc.​

Her kan du se et væld af ting og sager, som kan hjælpe dig videre med dine gode ideer eller dit næste projekt.​

Dialogen starter her

Benyt kontaktformularen, så kontakter Michael Møller dig for gratis uforpligtigende rådgivning.

    Du er også meget velkommen til at kontakte Michael Møller:

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR