Køling i serverrum

Køling i serverrum - Find hjælp hos Kølemanden

Koeling-af-serverrum-service-koelemanden

For at IT-udstyret fungerer optimalt og driftsikkert er det nødvendigt med stabilt og driftssikkert køling i serverrum ellers holder det ikke i længden. Svingende temperaturer slider på komponenterne, og levetiden af IT-udstyret forkortes.

Kølemanden kan hjælpe med  dimensionering og installation af et Daikin klimaanlæg til virksomhedens serverrum. Læs evt. mere her i Energistyrelsens vejledning omkring energioptimering af serverrum.

Daikin klimaanlæg sikrer virksomheden driftssikre anlæg, energibesparende miljørigtige løsninger, intelligente programmeringsteknologier samt gennemtænkt og smukt design.

Daikin er en seriøs spiller på det danske kølemarked med mere end 30 års erfaring, og Daikin anlæg forhandles kun gennem autoriserede kølefirmaer – b.la. Kølemanden.

Illustration af serverkoeling med Daikin anlaeg.
Eksempel på udedel af serverrumskøling.

Et eksempel på opsat inder- og yderdele på serverkøl, som er ekstremt vigtigt for at undgå nedbrud.

Eksempel på inderdel af serverumskøling.

Kølemanden udfører også serviceeftersyn på alle slags klimaanlæg og airconditions, der findes i et serverrum. Det foreskriver loven – se mere under Serviceeftersyn.

Virksomheden kan også helt slippe for at skulle huske på at bestille serviceeftersynet ved blot at indgå en serviceaftale. Se eventuelt mere under Serviceaftale.

Dialogen starter her

Benyt kontaktformularen, så kontakter Michael Møller dig for gratis uforpligtigende rådgivning.

    Du er også meget velkommen til at kontakte Michael Møller:

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR