Klimaanlæg og aircondition

Installation af klimaanlæg og aircondition

Illustration af klimaanlaeg og aircondition fra Daikin
Illustration af Daikin klimaanlæg multi splitsystem

Hvem ønsker ikke et sundt indeklima, der styrker medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel, er med til at øge produktiviteten, mindske sygedagene og skabe større velvære? Kølemanden kan levere og installere funktionsdygtige klimaanlæg og aircondition fra Daikin på alle arbejdspladser.

Det er vigtigt at styre temperaturen og fugtigheden i lokalet samt få renset og fordelt luften ordentligt. Du bestemmer selv den ønskede temperatur, og kan afkøle og opvarme rummet efter behov. Luften bliver ligeledes renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre. Klimaanlæg kan udvides med ventilation, så frisk luft udefra blandes med den klimatiserede luft. Resultatet er et indeklima, der skaber de bedste betingelser for virksomhedens medarbejdere.

Daikin er en seriøs spiller på det danske kølemarked med mere end 30 års erfaring, og Daikin anlæg forhandles kun gennem autoriserede kølefirmaer – b.la. Kølemanden.

Kølemanden udfører også serviceeftersyn på alle klimaanlæg og aircondition. Det foreskriver loven – se mere under Serviceeftersyn. Husk, at hvis du sørger godt for dit anlæg, yder anlægget sit mest optimale for dig – både til gavn for din pengepung, men også din garanti for at få mest muligt ud af din investering i anlægget.

Virksomheden kan også helt slippe for at skulle huske på at bestille serviceeftersynet ved blot at indgå en serviceaftale, så kontakter Kølemanden virksomheden, når det er tid for service. Se eventuelt mere under siden Serviceaftale.

Dialogen starter her

Benyt kontaktformularen, så kontakter Michael Møller dig for gratis uforpligtigende rådgivning.

    Du er også meget velkommen til at kontakte Michael Møller:

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR