Isterningemaskiner

Hos Kølemanden finder du flere forskellige slags isterningemaskiner – både isterningemaskiner der laver almindelige isterninger og isterningemaskiner der laver knust is (skæl is) eller diamantformet is om du vil.

Nedenfor kan du klikke dig videre for at læse mere om de forskellige isterningemaskiner. Lejepriser fra kr. 300,00.

Kølemandens isterningemaskiner er ikke små køkkenbordsmaskiner, men solide professionelle maskiner, som indeholder store ismagasiner, så du som lejer ikke behøver at bekymre dig om at mangle is til festen.

Book allerede nu på udlejning@kolemanden.dk, på tlf. 40 17 58 52 eller benyt kontaktformularen her eller nedenfor. 

Drinks serveres traditionelt i Europa med eller uden isterninger – mens du næsten ikke kan købe drinks i USA, uden isterningerne automatisk følger med. I f.eks. Indien anses det tidligere for at være usundt at drikke noget med isterninger. 

Andre der lejer en isterningemaskine, lejer også en appelsinpresser.

Svar på de mest stillede spørgsmål:

Nej, det er rent vand der render ud af afløbsslangen, så spildevandsslangen kan placeres til udløb i håndvasken, på græsplænen etc.

De professionelle isterningebrugere anslår, at ca. 25 kg. knust is svarer til ca. 200 drinks, forudsat de har almindelig størrelse, og du kan lave ca. 10 drinks pr. kilo isterninger ved almindelige isterninger. 

Som udgangspunkt nej, da det knuste is/ isterningerne fryser sammen til en stor klump. Men du kan da prøve.

Da det udlejede har været låst til dig i den pågældende lejeperiode, og dermed ikke muligt at udleje til andre, kan vi desværre ikke tilbyde leje retur ved returnering før lejeperiodens udløb.

Dit indbetalte depositum returneres naturligvis som aftalt, hvis det lejede returneres i aftalt stand.

Vi udlejer kun til myndige personer.

Er du under 18 år skal dine forældre leje på dine vegne.

Vi forbeholder os ret til at kræve billede ID ved udlejning.

Fejlfinding:

Når udstyr går i stykker – er det desværre altid, når det er i brug hos kunderne. Kølemanden gør alt for at undgå nedbrud – der testes ved hjemkomst og naturligvis løbende vedligeholdelse. 

De fleste fejl er oftest brugerfejl, og kan løses over telefonen, så er du i tvivl om noget så tag kontakt på tlf. 40 17 58 52. Nedenunder har vi tillige opstillet en række fejlfindingsmuligheder, hvis du mod forventning oplever fejl i lejeperioden.

Ismagasinet er formodentlig nået max. kapacitet. Isterningemaskinen stopper derfor pr. automatik. Når der er brugt tilstrækkeligt med is fra magasinet, vil maskinen gå igang igen med at producere isterninger. 

Sker dette ikke kontakt da Kølemanden på tlf. 40 17 58 52.

Dialogen starter her

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR

    Ingen leje uden ansvar. 

    Læs vores lejebetingelser for festmaskiner, diverse m.m.