Kvalitetssikring

Kvalitetssikring hos Kølemanden

Kølemanden.dk ApS er et autoriseret kølefirma = kvalitetsikring

Hos Kølemanden er de grundlæggende værdier, udover et højt fagligt niveau, at du som kunde oplever ordentlighed, pålidelighed og informationer du kan forstå. Kvalitetssikring handler også om at have de korrekte tilladelser ( bla. at være ISO 9001 certificeret og have de korrekte medlemskaber (Kølebranchens Miljø Ordning – KMO), og i øvrigt hele tiden sørge for at holde sig opdateret på de relevante områder. 

Kølemanden.dk ApS er godkendt VE-Installatør

Kølemanden er din lokale VE-Installatør af varmepumper = din mulighed for at søge om tilskud fra den nye Bygningspulje, der er oprettet til energioptimering af din helårsbolig – https://sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/ve-virksomheder 

At være VE-installatør betyder, at Michael Møller har gennemgået en specialuddannelse med særligt fokus på lovgivningen på området, kompetencerne til at projektere, montere og beregne varmefordelingsanlægs effekt.

VE-installatøruddannelsen er et krav fra Energistyrelsen, hvis du skal kunne ansøge om tilskud fra Bygningspuljen, når du skifter til f.eks. til en luft-til-vand varmepumpe.

Sammenlagt med det at være certificeret kølemand giver det Michael Møller de bedste forudsætninger for at rådgive kunderne, når der skal vælges varmepumpeanlæg.

Kølemanden.dk ApS er medlem af Kølebranchens Miljø Ordning (KMO) = kvalitetssikring

Medlemskabet forpligter Kølemanden til at leve op til en række miljømæssige krav, blandet andet lovgivning om miljøhåndtering og bortskaffelses af kølemidler. 

Se virksomhedens KMO certifikat her. 

Kølemanden.dk ApS er ISO 9001 certificeret = kvalitetssikring

ISO 9001 certificeringen er bevis på, at alle processer er styret ved hjælp af et effektivt kvalitetsledelsessystem, og er en sikkerhed for ensartethed i virksomhedens produkter og ydelser.

Kølemanden bliver én gang årligt kontrolleret af et certificeringsfirma i forhold til beskrevne processor og forretningsgange.

ISO 9001 certificeringen bidrager også til 4 af FN’s verdensmål:

  • Mål 1 – at afskaffe alle former for fattigdom i verden.
  • Mål 9 – at opbygge robust infrastruktur, fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering og understøtte innovation.
  • Mål 12 – at sikre bæredygtigt forbrug og produktionsformer.
  • Mål 14 – at bevare og sikre bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer.

Se virksomhedens ISO 9001 godkendelse her. 

Skal du bygge nyt hus, vil man gerne vælge moderne og miljøvenlige varmeløsninger, der passer bedst muligt til byggeriet, og som kan holde mange år frem. Kølemanden kan hjælpe dig med at finde en løsning, der sikrer dig bæredygtig og økonomisk varme.

Står du foran en renovering af din bolig, kan du med fordel skifte til en mere tidsvarende og moderne varmekilde. Især, hvis du bor i et hus med elvarme eller oliefyr. Det kan Kølemanden hjælpe dig med, og samtidigt øger du din boligs værdi.

Opvarmer du i dag din bolig op med gas, elvarme eller oliefyr, er der allerede mange gode grunde til at skifte varmekilde. Du skærer markant ned på dit varmeforbrug, og samtidigt hjælper du miljøet, hvis du skifter.  Kølemanden hjælper dig gerne med et skifte til en alternativ og bedre varmeløsning.

Skal din virksomhed skifte varmekilde i virksomhedens produktionslokaler, i landbruget eller lignende, kan Kølemanden hjælpe dig både med dimensioneringen og placeringen, og sammen kan I finde frem til den mest driftsøkonomiske varmeløsning.

Dialogen starter her

Benyt kontaktformularen, så kontakter Michael Møller dig for gratis uforpligtigende rådgivning.

    Du er også meget velkommen til at kontakte Michael Møller:

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR