Om Kølemanden

Om Kølemanden giver dig indsigt i virksomheden

Målsætning:

Da virksomheden drives ud fra devisen ”Vi holder hvad vi lover – også den rette temperatur” er Kølemanden.dk ApS en virksomhed man kan regne med – døgnets 24 timer, 365 dage om året. 

Historie:

Virksomheden blev tilbage i 1981 stiftet af Jørn Nielsen med base i Skanderborg under navnet Skanderborg Køl & Elreparation ApS, senere overtog sønnen Bo Nielsen virksomheden. I 2012 fortsatte Michael Møller virksomheden under navnet Kølemanden.dk ApS med base i Odder , og det er i dag fortsat Michael Møller, der sidder bag rattet.

Om Kølemanden:

Michael Møller er uddannet elektriker og kølemontør.

Han sætter en ære i sit daglige virke og har en mangeårig erhvervserfaring, som også breder sig ud over de to nævnte uddannelser.

Født, opvokset og uddannet i Odder, giver det Michael et bredt lokalkendskab med mange gode forbindelse til andre erhverv i Odder og Østjylland i øvrigt. 

På kontoret:

Over tid er virksomheden blevet udvidet med en udlejningsafdeling af blandt andet køletrailere og diverse festmaskiner, og i 2019 blev Tinna Ploug Møller (Kølekonen) ansat til at varetage denne del af virksomheden. 

Tinna Ploug Møller har en 19-årig baggrund fra advokatbranchen, og stammer i øvrigt fra Randers.

Medhjælp:

Christian Ploug Møller er pr. 2019 ansat som fejedreng hos Kølemanden.

Logoet:

Kølemandens logo er efter ide af Tinna Ploug Møller og designet af Louise Friis, en kendt designer, oprindelig fra Randers.

Logoet har kælenavnet “Fnuggi”, og skal forestille et snefnug, der både er varmt og koldt, fordi Kølemanden er specialiseret til at arbejde både med varme og køl.