Flyttetrailere

Her finder du en oversigt over de flyttetrailere Kølemanden pt. råder over til udlejning. Nedenfor kan du klikke dig videre for at læse mere om de forskellige flyttetrailere.

Lejepriser:

 • 0-6 timer = kr. 250 inkl. moms.
 • 24 timer 350 inkl. moms.

Der er både en flyttetrailer med rampe og en flyttetrailer med døre – så der er muligheder at vælge imellem hos Kølemanden, hvis du har behov for at få flyttet dine ting fra A til B. 

Alle Kølemandens flyttetrailere må befordres med almindeligt kategori B kørekort.

Skal flyttetrailerne med over den danske grænse – tag gerne kontakt til os for mulighederne og betingelserne herfor.

Ved du allerede, hvad du skal bruge – Book her på udlejning@kolemanden.dk, på tlf. 40 17 58 52 eller benyt kontaktformularen her eller nedenfor. 

Tricks til at pakke din flyttetrailer

Pak din flyttetrailer med omtanke – læs Kølemandens gode råd – og få maksimalt ud af din lejeoplevelse med Kølemandens flyttetrailer.

 • Flyttekasserne

Ultimativt skal dine flyttekasser være af en god og stabil kvalitet og gerne af samme størrelse. Overpak ikke flyttekasserne. Sørg for, at de ikke vejer for meget og ikke er ustabile. Heller en flyttekasse for meget, end en flyttekasse for tungt lastet. Stak dem op bagerst i flyttetraileren – gerne i flere rækker. Placer flyttekasserne efter vægt. Stil dem så højt op som muligt til flyttetrailerens loft.

 • Læg bløde ting oven på kasserne

Læg gerne dine bløde ting – tæpper, puder og evt. poser med tøj oven på kasserne. Dermed har du sikret dig, at de ting der evt. kan falde ned under transport ikke vil tage skade.

 • Placer madrasser og lignende op ad flyttetrailerens sider

Sæt madrasser og andre flade ting op mod siderne af flyttetraileren. Husk at pakke madrasser ind i plastik for at undgå at de bliver snavset, eller brug ”flyttetæpper”.

 • Brug dine tunge møbler til at holde på kasserne og madrasserne

Har du tunge møbler, kan du bruge dem som ”holdere” på kasserne og madrasserne. Pak dem gerne ind i flyttetæpper eller lignende for at undgå skader. De tunge møbler kan medvirke til at holde kasserne og madrasser på plads under transport. Brug også gerne de fastmonterede surringsøjer, der findes langs gulvet til at bruge reb for at fastholde møblerne.

 • Stabel mindre møbler

Brug flyttetæpper til at pakke mindre møbler og mærligt formede ting ind i, f.eks. gulvlamper osv.

 • Ind med planter

Små planter bør sættes i åbne kasser for at sikre, at de ikke vælter ud over det hele.

 • Til sidst – ind med de skrøbelige ting

Til allersidst sætter du dine skrøbelige ting ind. Men måske du har det bedst med, at de er på bagsædet af din bil.

Allervigtigst er ligevægt over akslen. Det betyder, at der skal være placeret ligeså mange kilo foran hjulene, som bag ved hjulene.

Det er en god idé på forhånd at have pakket en kasse med alle de vigtigste ting til de første par dage i dit nye hjem. F.eks. opladere, toiletsager, toiletpapir, et sæt tøj osv. Hav også gerne eventuelt din værktøjskasse lige ved hånden, klar part til action.

Kølemanden er på ingen måde ansvarlig for, hvordan du vælger at pakke den lejede flyttetrailer, uanset om du følger ovenstående råd eller ej.

Svar på de mest stillede spørgsmål:

Nej, der må ikke sættes tape, herunder bla. gaffatape på flyttetrailerne, da det kan ødelægge overfladerne. 

Nej, alle vores flyttetrailere er røgfrie. Hvis der ryges i vores flyttetrailere, vil der blive faktureret for ekstra omkostninger til afregning og evt. til omlakering af flyttetraileren (ca. kr. 2.500,- ex. moms til ca. kr. 28.000 ex. moms).

 

Nej, der må ikke være personer inde i flyttetrailerne, jfr. Færdselsloven.

Hvis der er kommet grafitti på siderne, skal du hurtigst muligt sørge for at få det renset af. Mest fordi skaderne dermed minimeres, men også for ikke at give inspiration til andre om at “male videre”.

Som der også står i lejebetingelserne skal du selv afholde udgiften til parkeringsbøde/ fartbøde – dette også inklusive eventuelle rykkergebyrer og retsafgifter ved forsinket eller ingen betaling. 

Skal en bøde eller afgift viderefaktureres pålægges kr. 250,- + moms i gebyr.

Alle vores flyttetrailere er behørigt forsikret, men det du fylder i traileren er IKKE dækket af vores forsikring – og du kan være udsat for, at dit forsikringsselskab vil gøre indsigelse vedrørende dækning af evt. mistet indhold ved eksempelvis tyveri – tjek derfor med dit forsikringsselskab vedrørende dækning af indhold for at være på den sikre side. 

Kun hvis den valgte vogn er bredere end den bil du kører vognen efter, skal du montere campingsidespejle. Disse kan ikke udlånes af Kølemanden.

Nej, alle vores vogne er dyrefrie. Hvis der holdes dyr i vores vogne, vil der blive faktureret for ekstra omkostninger til afrensning og evt. reparationer. 

Da det udlejede har været låst til dig i den pågældende lejeperiode, og dermed ikke muligt at udleje til andre, kan vi desværre ikke tilbyde leje retur ved returnering før lejeperiodens udløb.

Dit indbetalte depositum returneres naturligvis som aftalt, hvis det lejede returneres i aftalt stand.

Vi udlejer kun til myndige personer.

Er du under 18 år skal dine forældre leje på dine vegne.

Vi forbeholder os ret til at kræve billede ID ved udlejning.

Fejlfinding:

Når udstyr går i stykker – er det desværre altid, når det er i brug hos kunderne. Kølemanden gør alt for at undgå nedbrud – der testes ved hjemkomst og naturligvis løbende vedligeholdelse.
De fleste fejl er oftest brugerfejl, og kan løses over telefonen, så er du i tvivl om noget så tag kontakt på tlf. 40 17 58 52. Nedenunder har vi tillige opstillet en række fejlfindingsmuligheder, hvis du mod forventning oplever fejl i lejeperioden.

Nej traileren er ikke i stykker. Du har formodentlig en nyere bil som reagere med den lånte trailers LED-lys.

Bilen reagerer således på fejlagtige funktionsforbindelser grundet den lavere spænding. 

Der skal, som oplyst, en adapter mellem traileren og din bil for at normalisere forbindelsen mellem bil og trailer. En LED adapter kan f.eks. købes i Biltema.

Det kan ikke forventes, at Kølemanden stiller denne adapter til rådighed. 

Er din bil en el-bil? Prøv da at tænde for lyset for bilen. Hvis lyset automatisk slukkes i dagslys på din bil, er det ikke sikkert, at bilen har opdaget, at der er blevet tilkoblet en trailer, og dermed ikke tænder for lyset.

Ellers kan der være, at det er en sikring, der er sprunget på din bil.

Vores trailere bliver altid tjekket efter både før og efter en udlejning, så alt er i orden inden næste lejer.

Dialogen starter her

  Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

  Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR

  Ingen leje uden ansvar. 

  Læs vores lejebetingelser for flyttetrailere, havetrailere etc.