Udlejning Trailere

Udlejning Trailere finder du i stor stil hos Kølemanden. Her tilbydes en lang række muligheder for både private og erhverv, hvis der f.eks. skal bygges om, holdes fester, afholdes markeder/ festivaller, mangler ekstra kølefaciliteter i en periode, hentes bil etc. 

Ved du allerede, hvad du skal leje – klik her for at gå direkte til kontaktformularen for booking eller ring til Udlejningen på tlf. 40 17 58 52.

Trailerudlejningsafdelingen er under konstant optimering, hvor der løbende bliver indkøbt nye spændende ting du kan leje. Det kan derfor betale sig at følge med på Kølemandens facebook side eller her på hjemmesiden for at se det nye der sker.  

Har du et forslag til ting, du mener vil berige Kølemandens trailerudlejningsafdeling, så tøv endelig ikke med tage kontakt, så vil vi se på det.

Herunder kan du se, hvad Udlejning Trailere pt. betyder hos Kølemanden:

Flyttetrailer

Skal du flytte? – Gør det nemt for dig selv – lej en Kølemandens flyttetrailere, som du må køre med på dit almindelige kategori B kørekort.

Skal du en tur på lossepladsen med haveaffald – det kan du nemt gøre med Kølemandens alm. trailer / havetrailer. Lej den her.

Skal du leje en lille køletrailer, hvis du f.eks. skal afholde mindre arrangementer, fest, ombygning af kølefaciliteter i erhvervsvirksomheder m.v.?

Skal du leje en mellem køletrailer, hvis du f.eks. skal afholde mellemstore arrangementer, fest, ombygning af kølefaciliteter i erhvervsvirksomheder m.v.?

Skal du leje en køletrailer, hvis du f.eks. skal afholde større fester, arrangementer, markeder, ombygning af kølefaciliteter i erhvervsvirksomheder m.v.?

Undgå kø til toiletterne til din næste fest, virksomhedens sommer- fest, arrangement, festivallen/ markedsfesten eller …

Undgå kø til toiletterne til din næste fest, virksomhedens sommer- fest, arrangement, festivallen/ markedsfesten eller …

Nyt badeværelser ? Lej Kølemandens badmobil, mens du bygger om. 

Mangler du et ekstra wc til din fest – badmobilen er din redning.

Skal du flytte en bil eller eksempelvis en traktor – kan du leje Kølemandens autotrailer.

Skal du have flyttet tungt maskinel på den rigtige måde – lej Kølemandens maskintrailer.

Skal du flytte jord, haveaffald, grus mm. – kan du med fordel leje Kølemandens boogietrailer.

Skal du leje en frysetrailer, hvis du f.eks. skal afholde større fester, arrangementer, ombygning af frysefaciliteter i erhvervsvirksomheder m.v.?

Skal du leje en indfrysningstrailer, hvis du f.eks. skal ombygge frysefaciliteter i erhvervsvirksomheder m.v.?

Det er ikke Kølemandens ansvar, at det lejer besidder det fornødne kørekort til befordring af det lejede. 

De enkelte traileres krav til kørekort fremgår af hjemmesiden. 

Kølemanden forbeholder sig tillige ret til at afvise lejer, hvis lejer ikke er i besiddelse af korrekt kørekort.  

Vi udlejer kun til myndige personer. Er du under 18 år skal dine forældre leje på dine vegne. Vi forbeholder os ret til at kræve billede ID ved udlejning.

Kølemanden udlejer alt til din næste fest, virksomhedens arrangementer eller …

Her kan du se et væld af ting og sager, som kan hjælpe dig videre med dine gode …

Svar på de mest stillede spørgsmål vedrørende udlejning trailere:

Nej, der må ikke sættes tape, herunder bla. gaffatape på trailerne, da det kan ødelægge overfladerne. 

Nej, der må ikke være personer på/ i trailerne/badmobiler/ toiletvogne etc. under transport, jfr. Færdselsloven.

Hvis der er kommet graffiti på trailerne, skal du hurtigst muligt sørge for at få det renset af.

Mest fordi skaderne dermed minimeres, men også for ikke at give inspiration til andre om at “male videre”.

Som der også står i lejebetingelserne skal du selv afholde udgiften til parkeringsbøde/ fartbøde – dette også inklusive eventuelle rykkergebyrer og retsafgifter ved forsinket eller ingen betaling. 

Skal en bøde eller afgift viderefaktureres pålægges kr. 250,- + moms i gebyr.

Alle vores trailere er behørigt forsikret, men det du fylder i traileren er IKKE dækket af vores forsikring – og du kan være udsat for, at dit forsikringsselskab vil gøre indsigelse vedrørende dækning af evt. mistet indhold ved eksempelvis tyveri – tjek derfor med dit forsikringsselskab vedrørende dækning af indhold for at være på den sikre side. 

For private gælder det, at rager lasten mere en 1 meter bagud eller mere end 15 cm. ud over siderne, skal den afmærkes. 

Udenfor lygtetændingstiden er en lys klud eller anden tydelig markering nok. Indenfor lygtetændingstiden skal afmærkningen ske med rødt lys bagud og hvidt lys fremad. 

Der gælder andre regler for erhverv.

Nej, alle vores vogne er dyrefrie. Hvis der holdes dyr i vores vogne, vil der blive faktureret for ekstra omkostninger til afrensning og evt. reparationer. 

Tilkaldes Kølemanden, under lejeperioden, som følge af lejers forkerte brug eller fejlmontering af det lejede, vil Kølemandens anvendt tid herfor blev udfaktureret efter gældende timelønstakst, dog min. kr. 500,00 ex. moms. Denne ekstraudgift er lejer pligtigt at betale udover det allerede aftalte lejebeløb.

Dette gælder naturligvis ikke for telefonopkald. Du kan altid ringe med spørgsmål under lejeforholdet.

Da det udlejede har været låst til dig i den pågældende lejeperiode, og dermed ikke muligt at udleje til andre, kan vi desværre ikke tilbyde leje retur ved returnering før lejeperiodens udløb.

Dit indbetalte depositum returneres naturligvis som aftalt, hvis det lejede returneres i aftalt stand.

Vi udlejer kun til myndige personer.

Er du under 18 år skal dine forældre leje på dine vegne.

Vi forbeholder os ret til at kræve billede ID ved udlejning.

Fejlfinding:

Når udstyr går i stykker – er det desværre altid, når det er i brug hos kunderne. Kølemanden gør alt for at undgå nedbrud – der testes ved hjemkomst og naturligvis løbende vedligeholdelse.
De fleste fejl er oftest brugerfejl, og kan løses over telefonen, så er du i tvivl om noget så tag kontakt på tlf. 40 17 58 52. Nedenunder har vi tillige opstillet en række fejlfindingsmuligheder, hvis du mod forventning oplever fejl i lejeperioden.

Nej traileren er ikke i stykker. Du har formodentlig en nyere bil som reagere med den lånte trailers LED-lys.

Bilen reagerer således på fejlagtige funktionsforbindelser grundet den lavere spænding. 

Der skal, som oplyst, en adapter mellem traileren og din bil for at normalisere forbindelsen mellem bil og trailer. En LED adapter kan f.eks. købes i Biltema.

Det kan ikke forventes, at Kølemanden stiller denne adapter til rådighed. 

Er din bil en el-bil? Prøv da at tænde for lyset for bilen. Hvis lyset automatisk slukkes i dagslys på din bil, er det ikke sikkert, at bilen har opdaget, at der er blevet tilkoblet en trailer, og dermed ikke tænder for lyset.

Ellers kan der være, at det er en sikring, der er sprunget på din bil.

Vores trailere bliver altid tjekket efter både før og efter en udlejning, så alt er i orden inden næste lejer.

Ingen leje uden ansvar. 

Læs vores lejebetingelser for køletrailere, toiletvogne, havetrailere, badmobiler etc.