Køletrailere

Her finder du en oversigt over de køletrailere Kølemanden pt. råder over i trailerflåden. Nedenfor kan du klikke dig videre for at læse mere om de forskellige køletrailere (fra kr. 400,- ex. moms) .

Der er både en lille model, en mellem model og en stor model køletrailer – så der er muligheder at vælge imellem hos Kølemanden, uanset om du så skal afholde arrangementer/ fest, ombygning af kølefaciliteter i erhvervsvirksomheder eller andet, der kræver lidt ekstra køleplads, hjælpen findes her. 

Har du akut behov for køl, når uheldet er ude – eksisterende kølerum ude af drift – kan du hurtigt få dine kølevarer på køl ved brug af en af Kølemandens køletrailere. 

Skal køletrailerne med over den danske grænse – tag gerne kontakt til os for mulighederne og betingelserne herfor.

Ved du allerede, hvad du skal bruge – Book her på udlejning@kolemanden.dk, på tlf. 40 17 58 52 eller benyt kontaktformularen her eller nedenfor. 

Koelemandens koeletrailere i solen.

En køletrailer er den eneste “almindelige” såkaldte sættevogn i Danmark, der må være bredere end 255 cm. Den må nemlig være 260 cm. Grunden hertil er, at en køletrailer er isoleret, og der skal jo være plads til isoleringen, og samtidigt skal der være plads indeni til en “fuld pallebredde”.  En køletrailer har faste sider og kan alt efter indretning bruges til f.eks. ophæng til kød.

Køleanlægget vil typisk være placeret i forenden af køletraileren over trailerpåhænget.

Svar på de mest stillede spørgsmål:

Nej, der må ikke sættes tape, herunder bla. gaffatape på køletrailerne, da det kan ødelægge overfladerne. 

Lille og mellem køletrailer kan føres af en person med lille kørekort  alm. kategori B.

De store køletrailere skal føres af en person med trailerkørekort, fordi vogntoget formodentlig bliver mere end 3.500 kg.

Se evt. mere her i forhold til hvilke regler der er gældende i Danmark

Du kan tillige benytte FDM’s beregner model.

Nej, alle vores køletrailere er røgfrie. Hvis der ryges i vores køletrailere, vil der blive faktureret for ekstra omkostninger til afregning og evt. til omlakering af køletraileren (ca. kr. 2.500,- ex. moms til ca. kr. 28.000 ex. moms).

 

Nej, der må ikke være personer inde i køletrailerne, jfr. Færdselsloven.

Hvis der er kommet grafitti på siderne, skal du hurtigst muligt sørge for at få det renset af. Mest fordi skaderne dermed minimeres, men også for ikke at give inspiration til andre om at “male videre”.

Som der også står i lejebetingelserne skal du selv afholde udgiften til parkeringsbøde/ fartbøde – dette også inklusive eventuelle rykkergebyrer og retsafgifter ved forsinket eller ingen betaling. 

Skal en bøde eller afgift viderefaktureres pålægges kr. 250,- + moms i gebyr.

Alle vores køletrailere er behørigt forsikret, men det du fylder i traileren er IKKE dækket af vores forsikring – og du kan være udsat for, at dit forsikringsselskab vil gøre indsigelse vedrørende dækning af evt. mistet indhold ved eksempelvis tyveri – tjek derfor med dit forsikringsselskab vedrørende dækning af indhold for at være på den sikre side. 

Kun hvis den valgte vogn er bredere end den bil du kører vognen efter, skal du montere campingsidespejle. Disse kan ikke udlånes af Kølemanden.

Nej, alle køletrailerne er forudindstillet til at køle mellem 3 til 5 grader.

Som udgangspunkt nej – køletraileren køler ikke under kørsel, men det kan fixes med en generator, hvis behovet er herfor. Du kan leje en generator hos Kølemanden – se mere under Diverse udlejning.

Da det udlejede har været låst til dig i den pågældende lejeperiode, og dermed ikke muligt at udleje til andre, kan vi desværre ikke tilbyde leje retur ved returnering før lejeperiodens udløb.

Dit indbetalte depositum returneres naturligvis som aftalt, hvis det lejede returneres i aftalt stand.

Vi udlejer kun til myndige personer.

Er du under 18 år skal dine forældre leje på dine vegne.

Vi forbeholder os ret til at kræve billede ID ved udlejning.

Fejlfinding:

Når udstyr går i stykker – er det desværre altid, når det er i brug hos kunderne. Kølemanden gør alt for at undgå nedbrud – der testes ved hjemkomst og naturligvis løbende vedligeholdelse.
De fleste fejl er oftest brugerfejl, og kan løses over telefonen, så er du i tvivl om noget så tag kontakt på tlf. 40 17 58 52. Nedenunder har vi tillige opstillet en række fejlfindingsmuligheder, hvis du mod forventning oplever fejl i lejeperioden.

Du skal sikre dig, at dørene er lukket helt i. Afhjælper dette ikke problemet kontakt Kølemanden på tlf. 40 17 58 52.

Det har ingen betydning for kølefunktionen, at der ikke er lys i traileren. 

Ja, det må der gerne, det er kondensvand fra kølerummet.

Nej traileren er ikke i stykker. Du har formodentlig en nyere bil som reagere med den lånte trailers LED-lys.

Bilen reagerer således på fejlagtige funktionsforbindelser grundet den lavere spænding. 

Der skal, som oplyst, en adapter mellem traileren og din bil for at normalisere forbindelsen mellem bil og trailer. En LED adapter kan f.eks. købes i Biltema.

Det kan ikke forventes, at Kølemanden stiller denne adapter til rådighed. 

Er din bil en el-bil? Prøv da at tænde for lyset for bilen. Hvis lyset automatisk slukkes i dagslys på din bil, er det ikke sikkert, at bilen har opdaget, at der er blevet tilkoblet en trailer, og dermed ikke tænder for lyset.

Ellers kan der være, at det er en sikring, der er sprunget på din bil.

Vores trailere bliver altid tjekket efter både før og efter en udlejning, så alt er i orden inden næste lejer.

Dialogen starter her

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR

    Ingen leje uden ansvar. 

    Læs vores lejebetingelser for køletrailere, toiletvogne etc.