Køle- og fryserum

Lad Kølemanden hjælpe med både køle- og fryserum

koele-fryse-rum-montering-koelemanden

Kølemanden kan hjælpe med både køle- og fryserum og kan levere mange forskellige løsninger, herunder både salg, service, levering og montering.  Kølemanden har bistået b.la. slagtere, bagerier, kiosker, special forretninger, små grossister, gårdbutikker eller supermarkeder både i forhold til oplagring og indretning.

Kølemanden finder sammen med virksomheden den mest optimale løsning, der fungerer efter virksomhedens behov og pengepung. 

Når en virksomhed har et effektivt køle-/ fryserum, der har den helt rigtige temperatur, hele tiden, giver det mulighed for de bedste betingelser for opbevaring, holdbarhed for produkterne og overholdelse af Levnedsmiddelstyrelsens direktiver

Dermed sikres de bedste forudsætninger for en top effektiv drift af det videre virke for virksomheden. 

Kølemanden er altid klar til en uforpligtende snak om virksomhedens behov for sammen at finde frem til den rigtige løsning på den lange bane.

Kølemanden udfører også serviceeftersyn på alle køle-/ fryserum. Det foreskriver loven – se mere under siden Serviceeftersyn.

Virksomheden kan også helt slippe for at skulle huske på at bestille serviceeftersynet ved blot at indgå en serviceaftale. Se eventuelt mere under siden Serviceaftale.

Mangler du køle- frysefaciliteter midlertidigt kan Kølemanden også hjælpe dig.

Hos Kølemanden er der mulighed for at leje både frysetrailere, køletrailere eller indfrysningstrailere. 

Dialogen starter her

Benyt kontaktformularen, så kontakter Michael Møller dig for gratis uforpligtigende rådgivning.

Du er også meget velkommen til at kontakte Michael Møller:


Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR