Køle- og fryserum

Lad Kølemanden hjælpe med både køle- og fryserum

Køle- og fryserum hos Koelemanden
Kig ind til inderdelen i et kølerum monterede af Kølemanden

Kølemanden kan hjælpe med både køle- og fryserum og kan levere mange forskellige løsninger, herunder både salg, service, levering og montering.  Kølemanden har bistået b.la. slagtere, bagerier, kiosker, specialforretninger, små grossister, gårdbutikker og supermarkeder både i forhold til oplagring og indretning.

Kølemanden finder sammen med virksomheden den mest optimale løsning, der fungerer efter virksomhedens behov og pengepung. 

Når en virksomhed har et effektivt køle-/ fryserum, der har den helt rigtige temperatur, hele tiden, giver det mulighed for de bedste betingelser for opbevaring, holdbarhed for produkterne og overholdelse af Levnedsmiddelstyrelsens direktiver

Dermed sikres de bedste forudsætninger for en top effektiv drift af det videre virke for virksomheden. 

Kølemanden er altid klar til en uforpligtende snak om virksomhedens behov for sammen at finde frem til den helt rigtige løsning på den lange bane.

Billede af rengeringsmiddel.

Har du husket af rense tætningslisten på dit køle-/ fryserum fornylig?

Det er vigtigt at man sørger for at holde tætningslisterne på køle-/ fryserummet fri for snavs etc. Sidder der for meget snavs i tætningslisterne lukker døren måske ikke ordentlig til, og dermed forringes brugen af køle-/fryserummet. 

Er der spildt madrester, olie etc. skal disse fjernes hurtigst muligt, da det ellers nedsætter tætningslisternes levetid. Ved rengøring brug kun rent varmt vand evt. tilsat lidt opvaskemiddel på en klud eller en blød børste. Tør efter med en tør klud. 

Eventuelle mugdannelser kan fjernes med klorin opløst i vand (1 dl. klorin pr. 5 dl. vand) – husk handsker. Efterfølgende grundig vask med rent varmt vand.

Kølemanden udfører også serviceeftersyn på alle køle-/ fryserum. Det foreskriver loven – se mere under Serviceeftersyn.

Virksomheden kan også helt slippe for at skulle huske på at bestille serviceeftersynet ved blot at indgå en serviceaftale. Se eventuelt mere under Serviceaftale.

Mangler du køle- frysefaciliteter midlertidigt kan Kølemanden også hjælpe dig.

Hos Kølemanden er der mulighed for at leje både frysetrailere, køletrailere eller indfrysningstrailere. 

Dialogen starter her

Benyt kontaktformularen, så kontakter Michael Møller dig for gratis uforpligtigende rådgivning.

    Du er også meget velkommen til at kontakte Michael Møller:

    Kølemanden.dk ApS behandler dine personoplysninger for at kunne kontakte dig. 

    Læs mere om Kølemanden.dk ApS’ persondatapolitik her. (GDPR